Star Wars játék keresés

2010. augusztus 10., kedd

Leia Organa


Leia Anakin és Amidala gyermekeként látta meg a napvilágot, ő Luke Skywalker testvére. Mikor apja Darth Vader-ként az Uralkodó szolgálatába állt Obi-Wan-ék jobbnak látták elrejteni a testvéreket. Leia-t Bail Organa szenátor gondjaira bízták, aki sajátjaként nevelte. Neveltetéséből kifolyólag Leia kitanulta a diplomáciát, a harcászatot, és az illemet, így méltó vezetője lett a felkelők szövetségének.

Amikor Darth Vader elfogatta Leia hercegnőt, az R2-D2-val küldött üzenetet Obi-Wan Kenobi-nak, aki Luke Skywalker-rel, Han Solo-val, és Chewbacca-val érkezett a megmentésére.
A hercegnő később beleszeretett a sármos csempészbe, Han Solo-ba.

2010. augusztus 8., vasárnap

Chewbacca


Chewbacca, a wookiee egy hatalmas, szőrös, és erős harcos. Az alvilág és a lázadók körében egyaránt jól ismert szereplő. Egy előrelátó és rendkívül okos lény. A wookiee-k ereje és szakértelme sarkallta arra a Birodalmat, hogy leigázzák és rabszolgasorba hajtsák őket. Maga Chewbacca is rabszolga volt, amíg Han Solo ki nem szabadította őt. Chewie hűséget fogadott Han-nak és társak lettek a csempészetben. Chewbacca szakértelme jól jött a mindig problémás Millenium Falcon-hoz. Mindig támogatta a felkelők ügyét, bár Han általában ügyesen kitért a polgárháború elől. Aztán egy egszerű megbízásból kifolyólag épp a Felkelő Szövetség szívében találták magukat. Ezek után egyre jobban belebonyolódtak a lázadók ügyes-bajos dolgaiba.