Star Wars játék keresés

2010. szeptember 1., szerda

Yoda


Yoda a Jedi Tanács legbölcsebb és legidősebb tagja. Fiatalabb korában sokat utazott, különböz világokat, így több száz kultúrát és életstílust ismert meg. Talán ezek az évek tették bölccsé és óvatossá. Megtapasztalta az erő legkülönfélébb árnyalatait. Yoda olyan jedik életét kísérte végig, mint Quin-Gon, Obi Wan, vagy Anakin Skywalker, de legnagyobb kihívást mégis az ifjú Luke Skywalker kiképzése jelentette számára.

Yoda élete a Coruscan-on technikai berendezések százával volt körülvéve, de mikor a Dagobah rendszerbe költözött, ezt teljesen megszüntette. Kis kunyhóban élt teljesen egyedül, amibe még bútorait is saját kezűleg készítette.

Yoda mindig is tudta, hogy Anakin Skywalker jövője ködös, ezért nem is volt annyira meglepe mikor az átállt a Sötét oldalra.

Közel 900 évesen vált teljesen eggyé az erővel.

2010. augusztus 29., vasárnap

Han Solo


Han Solo Koréllián született, 11 évvel a császár uralma előtt. Szüleit nem ismerte, egy Shrike nevezetű bűnöző mellett nőtt fel, aki őt és még néhány gyereket koldulásra és tolvajlásra kényszerítette. 18 éves korában tudott tőle megszökni. Igen jó eredményekkel végezte el az akadémiát, de nem sokáig tudott a flottánál maradni. Megmentett a haláltól egy rabszolga vukit, Chewbacca-t, és ezért ki is rúgták. Összebarátkozak és csempészkedni kezdtek. A híres Millennium Falcon-jukat egy szabbatjátszmán nyerék el Lando Calrissian-tól.
Egyszer felkereste egy öregember, Ben Kenobi, és a fiatal Luke Skywalker, és azt kérték, hogy vigye őket az Alderaan-ra. Nem sokkal később csatlakoztak a felkelőkhöz, és az oldalukon harcoltak a Halálcsillag ellen.